Dell Technologies stelt zijn `on demand` partnerstrategie voor

Dell Technologies heeft een nieuwe evolutie in zijn commerciële strategievoorgesteld, waardoor de partners voortaan de IT-producten en -diensten kunnen verkopen in functie van de behoeften van de klanten. Verbruiksopties die even flexibel zijn als de nieuwe betaaloplossingen die het aanbiedt.

post-image-3

Volgens schattingen van onderzoeksbureau IDC zal in 40% van de aankopen van IT-hard- en software in 2020 gebaseerd zijn op abonnementen, de publieke of private cloud, evenals plaatselijke software-abonnementen en hardware-infrastructuur die à la carte geleverd wordt.

Om aan de nieuwe manieren van digitale consumptie en het werken vanop afstand van de gebruikers tegemoet te komen, evolueren de bedrijven naar een economisch model dat minder bezitten, meer delen, en enkel betalen wat u gebruikt, vooropzet.

"Een `on demand` economie, waar de klant enkel betaalt wat hij nodig heeft", zo vat Erwin Vanluchene, Channel Manager Dell Technologies Belux, het samen. En dus heeft Dell Technologies onlangs haar commerciële strategie aan deze nieuwe realiteit aangepast.

De nieuwe `Dell Technologies On Demand` strategie "moet onze partners toelaten om aan hun klanten oplossingen te verkopen die gebaseerd zijn op onze vele geconvergeerde technologieoplossingen, in de vorm van een services-verbruik", aldus Alexandre Brousse, Channel Director Europe bij Dell Technologies.

Zo zal de klant bijvoorbeeld "in plaats van een aantal servers aan te kopen, eerder de gebruikte diensten betalen op basis van de verbruikte processortijd".

"Er zijn oplossingen voor elke soort klant, want de behoeften van de bedrijven die door onze partners vastgesteld zijn, verschillen enorm", stipt van zijn kant Erwin Vanluchene aan. Dankzij dergelijke gepersonaliseerde aanpassingen wil Dell Technologies zijn partners helpen om beter in te spelen op de veranderende economische behoeften, door hun klanten flexibelere verbruikopties aan te bieden.

Alexandre Brousse besluit: "De partners die de projecten van hun klanten financieren met behulp van onze `Dell Financial Services` oplossingen, noteren een dubbel zo snelle groei  in vergelijking met wie deze betaaloptie links laat liggen".

Volgens Dell Technologies zouden meer dan 2000 partners al gebruik maken van de DFS (Dell Financial Services) betaaloplossingen.

Show More
Back to top button
Close
Close