Dell stelt zijn nieuw `as-a-service` aanbod voor

De computergigant lanceert een pakket `as-a-service` IT-aanbiedingen, die gebaseerd zijn op verbruik, en in de cloud aangeboden worden. Opties die flexibeler en geïntegreerd zijn, en die voortaan beschikbaar zijn voor de commerciële partners van het bedrijf.

post-image-3

Het nieuwe aanbod van zijn "Dell Technologies On Demand" IT-diensten moet, volgens het bedrijf, bedrijven in staat stellen om "hun hele IT-voetafdruk te beheren door hun manier van verbruik en betaling te kiezen in functie van hun eigen behoeften". Met andere woorden: de klant betaalt enkel voor wat hij gebruikt en wanneer hij het nodig heeft.

Het nieuwe IT-services aanbod `Power One` verandert zo in een `as-a-service` infrastructuur, wanneer het gecombineerd wordt met de Dell Technologies On Demand oplossingen voor flexibel verbruik en diensten met toegevoegde waarden.

"De klanten zijn op zoek naar coherentie en flexibiliteit voor hun infrastructuur, met resultaten die inschatbaar zijn, of dat nu in de cloud is, het datacenter of de periferie", stipt Jeff Clarke aan, Vice President Dell Technologies.

Een van de voordelen van Dell Technologies On Demand is dat het bedrijf vooral de integratie naar voor wil schuiven van "Dell Technologies Cloud" oplossingen en "Dell Technologies Unified Workspace", met oplossingen op maat, voor toepassingen die van essentieel belang zijn voor het bedrijf en de workload.

Volgens het bedrijf zouden al meer dan 2.000 resellers gebruik maken van de Dell Financial Services betaaloplossingen, waardoor zij zich dubbel zo snel konden ontwikkelen.

De Dell Technologies partners kunnen voortaan `Dell Technologies On Demand` verkopen aan hun klanten.

Show More
Back to top button
Close
Close