Insight verwerft het statuut van Microsoft Azure services provider

Het IT-bedrijf heeft zopas het statuut behaald van Microsoft `Azure Expert` managed services provider in België en Nederland. Een expertise die het moet helpen om de cloudoplossingen beter te implementeren bij professionals.

post-image-3

De erkenning Azure Expert MSP bevestigt het vermogen van Insight om elk domein van geïntegreerde cloudoplossingen te orkestreren als super-integrator, in het bezit van expertise bij de IT-transformatie.

Met meer dan 2.000 ingenieurs, ontwikkelaars en technische consultants gespecialiseerd in Azure (en 1.500 professionals in diensten), handhaaft het bedrijf Insight in het totaal meer dan 3.000 certificeringen.

"Microsoft Azure vertegenwoordigt de flexibiliteit en schaalbaarheid die de bedrijven zoeken om hun werklast op een slimmere manier te beheren en hun activiteiten vooruit te helpen", aldus Ken Lamneck, President & CEO van Insight. Insight verwerft zo een unieke positie als motor voor verandering, in alle aspecten van de moderne IT-transformatie.

Het statuut van Azure Expert MSP betekent "dat de klanten ervan verzekerd kunnen zijn dat zij samenwerken met een partner die Microsoft beschouwt als een van zijn leveranciers van de meest performante oplossingen ter wereld".

De deelname aan het Azure Expert MSP programma is voorbehouden aan partners "die aan een aantal vereisten voldoen, inbegrepen geverifieerde testen voor levering aan de klant en van technische expertise, naast een onafhankelijke verificatie van hun managed services, apparatuur, processen en technologieën."

De providers moeten Microsoft Gold Cloud Platform vaardigheden bezitten, een end-to-end managed support bieden voor Azure, en meerdere klantreferenties voorleggen voor Azure managed services projecten die in de laatste 12 maanden geleverd werden.

Insight beschikt over 14 Microsoft Gold en Silver competenties in de domeinen van ontwikkeling van toepassingen, van het beheer van de cloud en datacenters en de optimalisering van de mobiliteit van de werknemers.

Show More
Back to top button
Close
Close