Samsung opent zijn tweede `Experience Store` in België

De computerreus zal op 2 november eerstkomend zijn tweede `Samsung Experience Store` openen in Wijnegem Shopping. Een plek waar de bezoekers alle producten van het merk kunnen ontdekken, en ook hun toestel dezelfde dag nog laten herstellen.

post-image-3

Samsung zal, na Brussel, de deuren van zijn tweede `Experience Store` van België voor het grote publiek openen in Wijnegem (Shopping) op 2 november eerstkomend.

Een plek waar de klanten de verschillende producten van Samsung kunnen testen en vergelijken (smartphone, tablet of smartwacht) en er ook hun toestel kunnen laten herstellen (in één uur tijd, mits een afspraak op voorhand). Of verschillende workshops kunnen bijwonen.

Deze direct distribution-strategie moet Samsung in staat stellen om zijn klanten een breed aanbod aan `gerenommeerde` producten uit voorraad aan te bieden. In de winkel kunnen de gebruikers ook hun oud toestel verkopen aan restwaarde, bij elke nieuwe aankoop.

"Het feit dat wij producten online kopen, betekent niet de dood van de fysieke winkels" verzekert Serge Vandriessche, Marketing Director van Samsung Electronics Benelux.

"De fysieke winkel is vaak de enige plek waar men een product kan uitproberen en in handen nemen, vooraleer het te kopen. Dat is waarom wij er trots op zijn dat wij onze tweede winkel in België openen, in Wijnegem, waar het ook mogelijk zal zijn om herstellingen nog diezelfde dag te laten uitvoeren, zonder afspraak".

Show More
Back to top button
Close
Close