Veeam bevestigt zijn dominante positie op de markt van databeheer in de cloud

Het bedrijf heeft in het 3e trimester 2019 zijn groei verdergezet met twee cijfers, en dit dankzij het succes van zijn nieuwe licentiemodel per abonnement.

post-image-3

De specialist in back-up oplossingen voor het beheer van data in de cloud (Cloud Data Management) zette in het 3e trimester van het jaar een groei van zijn inkomsten neer met 24%, bij een steeds competitiever wordende markt.

Een groei met twee cijfers die te verklaren is door de massale adoptie van het nieuwe tariefmodel voor licenties per abonnement: `Veeam Universal License`. Dat ligt aan de basis van een stijging van het omzetcijfer met 108% in diezelfde periode.

"2019 is een uitzonderlijk jaar geweest voor Veeam: ons omzetcijfer heeft het miljard dollar overschreden, en wij innoveren op vlak van de klantervaring, dankzij de abonnementsmodellen die gebaseerd zijn op `Veeam Universal License (VUL)` en de lancering van nieuwe producten", aldus een tevreden Ratmir Timashev, medeoprichter en Executive Vice President Sales & Marketing bij Veeam.

Veeam noteerde ook een jaarlijkse groei met 20% in het segment `grote bedrijven` en mag 81% van de bedrijven uit het `Fortune 500` klassement en 66% van de `Forbes Global 2000` tot zijn klanten rekenen.

Show More
Back to top button
Close
Close