Kingston verwerft het `VMware Ready` statuut

De fabrikant van SSD-geheugen heeft de nodige certificeringen behaald om in de professionele vSAN omgevingen en de vSphere servers te werken.

post-image-3

Kingston Digital Europe, het flashgeheugen-filiaal van Kingston Technology Company, heeft het `Mware Ready` statuut behaald voor zijn serie DC500 SSD-disks, bestemd voor bedrijven.

Deze certificering geeft aan dat, na een gedetailleerd validatieproces, de DC500R en DC500M SSD-disks van het bedrijf het hoogste goedkeuringsniveau van VMware behaald hebben en ondersteund worden op VMware vSAN en vSphere voor productieomgevingen.

"Wij zijn erg blij dat de serie DC500 SSD-disks van Kingston in aanmerking komen voor het VMware Ready-logo, wat zo aan de klanten vertelt dat zij de specifieke interoperabiliteitsnormen van VMware respecteren en efficiënt werken met de cloud-infrastructuur van VMware", aldus Kristen Edwards, directeur van het VMware Technology Alliance Partnership Program.

Concreet betekent de nieuwe certificering voor de klanten dat de SSD-disks van Kingston in volle vertrouwen geïmplementeerd mogen worden in productieomgevingen en dat zij de rentabiliteit van professionele omgevingen kunnen versnellen.

Wanneer zij geïnstalleerd worden in vSAN omgevingen en vSphere servers, bieden de DC500R en DC500M een hogere servicekwaliteit voor de toepassingen met intensief lezen en gemengd gebruik, inclusief virtualisering.

De modellen DC500R en DC500M zijn allebei geoptimaliseerd en getest om een lage latentie te bieden van 99,9999%, en tegelijkertijd een hoge doorvoer te bieden.

Ter herinnering, het VMware Ready programma laat klanten toe om gemakkelijk de producten te herkennen van gecertificeerde partners, die werken met de VMware cloud-infrastructuur.

 

Show More
Back to top button
Close
Close