Nieuwe CEO voor Hydro66

David Rowe neemt de leiding op zich van het bedrijf dat gespecialiseerd is in de hosting van IT-apparatuur voor grote bedrijven en systeemintegratoren in de Benelux. Hij volgt daarmee Anne Graf op na de recente benoeming van Patrick Smidts tot directeur voor de Benelux.

post-image-3

David Rowe heeft Hydro66 opgericht in 2014 en hij was sindsdien niet-uitvoerend voorzitter ervan. "Ik kijk ernaar uit om de teugels van dit bedrijf in handen te nemen, en me te focussen op de mogelijkheid van een rendabele groei dankzij ons bekroond en uiterst efficiënt datacenter", aldus David Rowe.

In september jongstleden had Hydro66 de benoeming aangekondigd van Patrick Smidts tot directeur voor de Benelux. Patrick Smidts en David Rowe waren voorheen werkzaam bij Easynet, waarvan Rowe de oprichter en CEO was. Patrick Smidts was er eerst directeur in België en later in China.

Hydro66 biedt hosting aan van IT-apparatuur zoals servers en opslagsystemen voor data vanuit een datacenter (Boden), waarvan gezegd wordt dat het 90% minder energie verbruikt dan andere datacenters in de EU en enkel groene energie verbruikt, geproduceerd door hydraulische kracht. Door zijn servers bij Hydro66 te hosten kan de klant 50% besparen op zijn hostingkosten.

"De vloedgolf aan data zal nog verder stijgen omwille van de digitale transformatie, het internet of things, 5G, zelfrijdende auto`s en Big Data", zo stelt Patrick Smidts.

Als directeur voor de Benelux stelt hij zich tot doel om de bedrijven te overtuigen hun IT-apparatuur te hosten bij Hydro66 door hen sterke rentabiliseringsanalyses voor te leggen.

Show More
Back to top button
Close
Close