Panasonic lanceert een nieuw `Partner Portal` voor de resellers

De Japanse fabrikant heeft zijn nieuwe Partner Portal gelanceerd waarmee het de resellers wil aanmoedigen om zich te ontwikkelen. Parallel ook een campagne 'Plant a Tree' die duurzame activiteit en groei moet stimuleren.

post-image-3

Panasonic heeft aan meer dan 500 partners een `Grow A Tree` kit gestuurd, met een unieke inlogcode voor het portaal. Die geeft toegang tot ondersteuning voor producten en marketing en het registreren van offertes. Wanneer de reseller de code gebruikt, zal Panasonic automatisch een boom planten via de campagne ForestNation.

"Door gebruik te maken van het nieuwe Panasonic TOUGHBOOK Partner Portal slagen onze resellers, gespecialiseerd in robuuste laptops en tablets, en onze onafhankelijke software verkopers twee vliegen in één klap. Enerzijds kunnen zij hun nieuwe waaier activiteiten uitbreiden terwijl zij toegang krijgen tot kostbare marketing en technische ondersteuning. En anderzijds maken zij een gebaar voor het milieu in Europa en Afrika", aldus een tevreden Stefan Petterson, Channel Sales Manager Panasonic TOUGHBOOK voor Europa.

In het kader van de vernieuwing van het commercieel programma werd het distributiekanaal opgedeeld in drie productgroepen: het Engage-programma voor de resellers van robuuste laptops en tablets, het Edge-programma voor de resellers van robuuste zaktoestellen en het ISV-programma voor de resellers van gespecialiseerde softwaretoepassingen.

Het portaal biedt de resellers de allernieuwste productinformatie zodat zij sneller kunnen antwoorden aan de vraag van de klanten en zij het marketing-, verkoop- en registratieproces efficiënter kunnen maken.

Panasonic heeft tevens het Toughbook University programma een update gegeven om zo de resellers te helpen hun kennis van de producten en oplossingen te verbeteren door middel van e-learning tools en webinars.

Show More
Back to top button
Close
Close