Fujitsu en SAP werken samen voor de distributie van Leonardo-oplossingen

Fujitsu zal de Leonard-technologieën van SAP opnemen in zijn digitaal aanbod, en daarbij steunen op de expertise van zijn teams die in innovatie gespecialiseerd zijn. Een beslissing waarmee het ervoor kan zorgen dat zijn klanten begeleid worden bij hun digitale transformatie.

post-image-3

De Japanse specialist in IT-toestellen en -diensten meldt dat hij zijn klanten voortaan de  Artificiële Intelligentie (AI),  conversationele (chatbot) en Robot Process Automation (RPA) oplossingen zal aanbieden van het IT-bedrijf SAP.

Het Leonardo-systeem van SAP bestaat uit verschillende technologische oplossingen zoals IoT, Big Data, Machine Learning en Blockchain, om data georiënteerde toepassingen te ontwikkelen en te exploiteren.

De "AI Conversational" chatbot bijvoorbeeld, die gebaseerd is op een krachtige "machine learning", vervoegt het aanbod aan digitale diensten van de groep. Deze bot biedt de eindklanten nieuwe mogelijkheden bij onderhoud en assistentie vanop afstand.

"Met dit partnerschap kan het portfolio van Fujitsu verrijkt worden met geautomatiseerde en innovatieve oplossingen, door een complete waaier diensten aan de eindklanten aan te bieden, voor een zo performant mogelijke gebruikservaring", aldus Servan Eskin, Head of Digital Business Solutions Fujitsu Belgium & The Netherlands.

Fujitsu meldt dat het SAP IRPA in zijn aanbod opnam, om de automatisering van repetitieve taken te vereenvoudigen, zoals de automatische verwerking van facturen.

De integratie van de SAP Leonardo-suite in het aanbod voor de digitale transformatie van Fujitsu moet het mogelijk maken om nieuwe tools aan de klanten aan te bieden, om het verzamelen en exploiteren van data te vereenvoudigen.

Het hele SAP Leonardo-porfolio zal voor alle klanten van Fujitsu tegen 2021 beschikbaar zijn, na een periode van rijping van het project in het volgende jaar.

Show More
Back to top button
Close
Close