Wim De Ridder neemt de leiding bij Edebex

Na 4 jaar doorgebracht te hebben als COO neemt deze veteraan in institutionele financiën met zijn internationaal IT-profiel de teugels in handen van de Belgische Fintech. Met de ambitie om de groei van het bedrijf verder te zetten.

post-image-3

Na de ervaring die hij opdeed bij Petercam vervoegt Wim De Ridder in 2015 de start-up Edebex als COO, om nu de functie van CEO te vervullen van de Belgische Fintech. Xavier Corman, medeoprichter van Edebex, die al 6 jaar aan het hoofd staat van het bedrijf, blijft aandeelhouder en actief lid van de Beheerraad.

"Ik geef het stokje door aan de persoon die het beste in staat is om Edebex ut te bouwen. De markten waarop de Brusselse Fintech zich momenteel richt bewijzen hun potentieel door een gemiddelde groei te vertonen van meer dan 80% over 2019", aldus een tevreden Xavier Corman.

"Wij wedijveren zowel met spelers van de klassieke factoring als met andere spelers van de nieuwe generatie. Wij moeten onze voorsprong bestendigen door op technisch plan te innoveren, door ons dienstenaanbod te ontwikkelen en onze operaties te structureren," zei van zijn kant Wim De Ridder, CEO van Edebex.

Show More
Back to top button
Close
Close