Sophos verkozen tot beste beveiligingssysteem voor endpoint-systemen

Sophos Intercept X Advanced werd door SE Labs uitgeroepen tot "beste endpoint beveiligingssysteem tegen dreigingen". Een erkenning die gebaseerd is op de performantie van het product na maanden van grondige testen.

post-image-3

De specialist in beveiliging van netwerken en endpoint-systemen werd door SE Labs in zijn jaarlijks rapport uitgeroepen tot "beste beveiligingsoplossing 2019 voor endpoint-systemen voor KMO (0-250 werknemers).

SE Lab heeft meer dan 50 verschillende producten getest en gebruikte daarbij meer dan 5.000 doelgerichte aanvallen. "Aanvallen die op een realistische manier uitgevoerd werden met behulp van hacking tools die beschikbaar zijn voor het grote publiek", zo stelt het rapport.

De 2019 testrapporten van SE Labs toonden aan dat de oplossing van Sophos een "globale 100% precisie biedt voor de bescherming van endpoint-systemen van bedrijven en KMO". Waardoor het meteen ook de AAA kwotering kreeg in elke door SE Labs uitgevoerde test.

"Geautomatiseerde aanvallen gericht op bedrijven, groot en klein, nemen steeds meer toe, en die bedrijven hebben meer dan ooit behoefte aan een geavanceerde bescherming op het niveau van hun endpoint-systemen", zo verklaarde Dan Schappa, Chief Product Officer bij Sophos.

Herinneren wij eraan dat Sophos zich inzet om een einde te maken aan ongekende cyberaanvallen van het `zero-day` type, aan aanvallen met ransomware en andere aanvallen die nog altijd door cybercriminelen gebruikt worden.

Intercept X Advanced biedt verschillende beveiligingsniveaus, waarmee het een bescherming zonder gelijke kan bieden tegen geavanceerde aanvallen door zich te baseren op `deep learning` en `anti-exploit` technologie.

Show More
Back to top button
Close
Close