Cloud provider MIXvoip neemt IPfix over

De Luxemburgse PBX-provider gaat van start in België met de overname van IPfix. Het bedrijf MIXvoip, dat geklasseerd wordt als de beste PBXcloud provider in Luxemburg voor 2019, meldt de overname van de voice-over-IP specialist in België. Een overname die gemotiveerd wordt door de uitbreidingsstrategie in ons land.

post-image-3

"Deze overname kadert in een globale strategie om de positie van MIXvoip als telecomoperator in België te consolideren. Onze intern ontwikkelde oplossing laat een grote flexibiliteit toe en meer mogelijkheden tot personalisering", aldus Pascal Knebler, CEO van MIXvoip sprl.

Edouard De Keyser, internetpionier met de lancering van LinkLine/Freegates in 1995 en stichter van IPfix, wordt COO voor België. Hij heeft zich tot doel gesteld om het klantenbestand uit te breiden en veelbelovende partnerschappen voor de groep af te sluiten.

MIXvoip, opgericht in 2008, is een Luxemburgs bedrijf dat gespecialiseerd is in internet en telefonie. Het telt 54 werknemers en bijna 2.600 klanten, waaronder Paperjam, Tageblatt, Unicef, Vente-exclusive.com, IQEQ, de stad Eupen, enz.

Het bedrijf IPfix van zijn kant telt bijna 400 klanten in België waaronder de groep Sequoïa en V Pharma.

Show More
Back to top button
Close
Close