Fujitsu genomineerd in het Magic Quarter van Gartner

De IT-gigant werd tot `leader` benoemd in het Magic Quadrant van Gartner, in de categorie `Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services`. Een erkenning die het vermogen tot executie en de visie van de service providers in heel Europa eer betuigt.

post-image-3

Gartner heeft Fujitsu opnieuw benoemd tot een van de leaders van het Gartner Magic Quadrant 2019 voor Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe. Het is al het 7de opeenvolgende jaar dat het bedrijf met deze titel vereerd werd.

In zijn rapport stelt Gartner ook dat "de toekomstige groei in de datacenter managed services komen zal vanuit `de groeiende vraag van klanten die de voetafdruk van hun eigen datacenters willen verminderen om profijt te trekken van grootschalige cloud services, van brede capaciteiten en slimme automatiseringseffecten van de leveranciers`".

Volgens Gartner "gedragen de leaders van het Quadrant zich op bekwame manier. Zij hebben een duidelijke visie op de richting van de markt en ontwikkelen de nodige competenties om hun leadership te behouden. Zij vormen de markt eerder dan dat zij die volgen".

Show More
Back to top button
Close
Close