Omzetcijfer Veeam overschrijdt miljard dollar

De specialist in back-upoplossingen verstevigt zijn positie als koploper in het beheer van data in de cloud

post-image-3

Software-uitgever Veeam meldt dat hij de kaap van het miljard dollar op jaarbasis overschreden heeft, waardoor het bedrijf nu toetreedt tot de zeer selecte club van IT-bedrijven die deze mijlpaal bereikt hebben.

Het bedrijf maakt ook bekend dat het nu wereldwijd meer dan 350.000 klanten heeft, en elke maand meer dan 4.000 nieuwe klanten aantrekt. Veeam wil zijn volgende groeifase verzorgen door zich te baseren op de kracht van zijn partnerschappen.

"Veeam heeft de VMware back-upmarkt tien jaar geleden gecreëerd. Nu echter is die markt aan het veranderen. Back-up blijft cruciaal, maar onze klanten stellen tegenwoordig hybride clouds samen waarbij AWS, Azure, IBM en Google gemengd worden. Zij hebben dus oplossingen nodig die verder gaan dan back-up", aldus Ratmir Timashev, medeoprichter en EVP sales en marketing van Veeam.

Het bedrijf, dat kan bogen op meer dan 60.000 partners resellers en dienstverleners, baseert zich op een uitgebreid ecosysteem van technologische partners, zoals Cisco, HPE, NetApp, Nutanix en Pure Storage.

Show More
Back to top button
Close
Close