De robuuste mobiele terminals van Panasonic nu Google Android gecertificeerd

Twee mobiele terminals van Panasonic hebben de certificering `Android Enterprise Recommended Rugged Devices` ontvangen. De modellen Toughbook T1 & N1 vervullen alle criteria van het Google programma voor robuuste Android terminals.

post-image-3

De Toughbook T1 en de Toughbook N1 (die allebei een streepjescode-lezer, functies voor het uitwisselen van data en voice-mogelijkheden bevatten) zijn hiermee de eerste Panasonic Business modellen die gecertificeerd werden volgens de nieuwe criteria van dit programma voor robuuste (`rugged`) terminals.

De `Android Enterprise Recommended` certificering vergemakkelijkt de uitrol en het beheer van Android terminals en diensten in het bedrijf, vermits zij de `hoge eisen` van Google respecteren. De speciale afdeling `Rugged Devices` richt zich in het bijzonder op producten die ontworpen zijn om in moeilijke omstandigheden gebruikt te worden, doordat zij o.a. voorzien zijn van bescherming tegen schokken, stof en veel meer.

De terminals die deze certificering ontvangen moeten tevens genieten van updates over lange periodes van gebruik, om zo te kunnen beantwoorden aan de behoeften van een professioneel cliënteel, wat minstens één grote update van het OS inhoudt voor modellen die onder Android 7.0 werken of elke hogere versie.

"Nu de professionele klanten mobiele terminals blijven adopteren, moeten zij verzekerd zijn van de professionele capaciteiten van de gekozen modellen en van het ondersteuningsniveau", aldus Jan Kaempfer, General Manager of Marketing bij Panasonic Computer Product Solutions.

Show More
Back to top button
Close
Close