Atos lanceert een open hybride cloud-oplossing

De gigant van de digitale transformatie heeft zijn nieuwste open hybride cloudoplossing voorgesteld die de migratie van bedrijven naar de `cloud` moet vereenvoudigen.

post-image-3

Atos lanceert `Open Hybrid Cloud`, een volledig on-premise beheerde oplossing waarmee bedrijven een geleidelijke transitie van hun operaties naar de native-cloud kunnen uitvoeren. Open Hybrid Cloud bevat de kernelementen van het Anthos Google Cloud platform en maakt het voor bedrijven mogelijk om de adoptie van een hybride cloud-strategie te versnellen.

`Open Hybrid Cloud` is de hybride cloud-omgeving van Atos, gebaseerd op Anthos en de open source platformen Kubernetes1 en OpenStack2. Deze private cloud-oplossing voegt de mogelijkheden van Atos op vlak van infrastructuur als een service toe (IaaS) toe aan Anthos. De oplossing maakt het mogelijk om Kubeflow3 on-premise te draaien en te profiteren van de expertise in Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) van Google Cloud.

Sinds het begin van zijn officieel wereldwijd partnerschap met Google Cloud, in april 2018, heeft Atos tal van contracten getekend met klanten van Google Cloud, met name internationale bedrijven in de sectoren industrie, farmaceutica, telecom en radiodistributie.

De Open Hybrid Cloud is nu in bèta verkrijgbaar. De algemene beschikbaarheid is voorzien voor de loop van het tweede semester dit jaar.

Show More
Back to top button
Close
Close