Destiny neemt Belgium Telecom over

De Belgische leverancier van oplossingen voor cloud-communicatie versterkt zijn positie in Brussel en Wallonië door Belgium Telecom over te nemen. Een acquisitie die kadert in de consolidatietrend op de Belgische markt.

post-image-3

De provider van zakelijke oplossingen voor cloud-communicatie heeft het bedrijf Belgium Telecom overgekocht, na eerder al in 2016 het bedrijf Ergatel verworven te hebben. Deze nieuwe financiële operatie moet Destiny in staat stellen om zijn klantenbestand uit te breiden op de Brusselse markt en het Franstalig gedeelte van het land.

"Buiten de uitbreiding van ons cliënteel in Brussel en Wallonië laat deze overname ons ook toe om te genieten van 35 jaar ervaring op de markt van telefoon- en IT-systemen. Nu kunnen wij alle klanten van Belgium Telecom een all-in-one cloud-oplossing aanbieden", aldus een verheugde Joachime Lauwers, General Manager van Destiny voor België.

Volgens de recente prognoses die het bedrijf bekend maakte, zou telefonie in de cloud over 5 jaar 30% van de zakelijke markt vertegenwoordigen, waar dat momenteel nog slechts 5% is.

Buiten de plaatselijke versterking wil Destiny ook zijn strategie voor internationalisering verderzetten in 2019, een strategie die later dit jaar bevestigd zal worden.

Show More
Back to top button
Close
Close