Kaspersky Lab zet een sterke stijging neer op het professionele segment.

De uitgever van beveiligingssoftware noteert 4% groei van zijn omzetcijfer in 2018. Maar het is vooral in de sector van de bedrijven dat de inkomsten sterk gestegen zijn.

post-image-3

Kaspersky Lab zag zijn wereldwijde omzetcijfer groeien met 4% bij een totaal van 726 miljoen dollar. Ondanks sterk veranderende marktomstandigheden en een voortdurende geopolitieke druk vertoont de uitgever van beveiligingssoftware een belangrijke groei op de professionele markt (+16%) en bij de online verkoop van cyberbeveiligingsdiensten- en oplossingen.

De omzet van non-endpoint producten en oplossingen in de sector bedrijven en instellingen steeg dan weer met 55%. De lancering van nieuwe technologieën om de meest geavanceerde cyberbedreigingen te bestrijden, droeg bij tot de gezonde groei van de resultaten van het bedrijf.

"2018 is een cruciaal jaar geweest. Na alle uitdagingen en ongefundeerde aantijgingen waarmee wij in 2017 geconfronteerd werden, konden wij aantonen dat tal van klanten en partners ons volledig hun vertrouwen schenken. Onze financiële resultaten bewijzen dat de gebruikers vooral kwalitatieve producten en diensten zoeken die een optimale bescherming bieden tegen alle vormen van cyberdreigingen, wat ook de oorsprong ervan is", zo verklaarde Eugene Kaspersky, CEO van Kaspersky Lab.

Show More
Back to top button
Close
Close