Groot contract voor Getronics

De IT-dienstverlener heeft een groot internationaal contract binnengehaald met Intersnack. Een deal die afgesloten is voor zeven jaar en 23 landen dekt, goed voor 10.000 werknemers

post-image-3

Getronics meldt dat het een groot contract van zeven jaar binnengehaald heeft, en wel met de koploper in de snacks Intersnack, een holdingbedrijf dat meer dan 20 bekende merken groepeert waaronder Hula Hoops, funny-frish, Chio, McCoys, POM-BÄR, KP nuts, Estrella, Vico en ûltje.

Het IT-bedrijf zal een geïntegreerde IT-infrastructuur beheren, dat Service Integration & Management (SIAM) omvat, IT-diensten aan de eindgebruikers, netwerken, hard- en software, beveiliging en ondersteuning.

Deze infrastructuur moet Intersnack toelaten om zijn project om ERP-toepassingen naar de cloud te migreren tot een goed eind te brengen, terwijl er ook een oplossing geleverd wordt voor het beheer van de business processen.

"De centralisering van onze IT-activiteiten is een essentiële stap in onze groeistrategie. Onze infrastructuur op een dergelijk niveau uitbesteden betekent een echt bewijs van vertrouwen in het vermogen van Getronics om de fundamenten, het platform en de infrastructuur die wij op wereldschaal nodig hebben, te leveren en te beheren, zodat wij de waaier merken van Intersnack kunnen blijven uitbreiden", legt Henrik Bauwens uit, CEO van Intersnack.

Het contract van Getronics met het Duits bedrijf van snackproducten Intersnack (jaarlijks omzetcijfers: 2,7 miljard euro) dekt 23 landen, inbegrepen 20 Europese, naast India, Vietnam en Singapore. De precieze financiële waarde van het contract is vertrouwelijk.

Show More
Back to top button
Close
Close