Dell stelt zijn nieuw beveiligingsaanbod voor

Dell werkt samen met Secureworks en CrowdStrike om zijn beveiligingsaanbod voor werkposten opnieuw te bekijken. Een nieuwe generatie oplossingen die Managed Security, Incident Response en Behavioral Threat Analysis combineert.

post-image-3

Dell lanceert `SafeGuard & Response` om de bedrijven te helpen hun werkposten beter te beveiligen. De bescherming daarvan is vaak niet aangepast: meer dan een derde (39%) van de huidige cyberaanvallen is immers niet meer op malware gebaseerd!

De nieuwe beveiligingsoplossing Dell SafeGuard & Response combineert de diensten van Secureworks voor managed security, respons op incidenten, op gedrag gebaseerde analyse van dreigingen, gecombineerd met het unified beschermingsplatform van CrowdStrike.

De oplossing van Dell, bedacht voor het voorkomen, opsporen en behandelen van evolutieve dreigingen, moet de bescherming van gegevens mogelijk maken met de best beveiligde professionele pc`s op de markt.

"De bedrijven worden geconfronteerd met een ware explosie aan dreigingen. Er zijn genoeg oplossingen om zich ertegen te beschermen, maar het aanbod is heel heterogeen", betreurt Brett Hansen, Vice President en General Manager verantwoordelijk voor client software en beveiligingsoplossingen van Dell.

"De bedrijven worden geconfronteerd met steeds complexer wordende aanvalstechnieken en hebben daarom behoefte aan managed oplossingen die hen actief beschermen", aldus Wendy Thomas, SVP Business & Product Strategy voor Secureworks.

De nieuwe aanpak van Dell moet zorgen voor een gecoördineerde verdediging tegen cyberdreigingen, met de omvang en snelheid die nodig is om te voldoen aan de evoluerende beveiligingsbehoeften van elke klant, ook buiten het netwerk.

Het Dell SafeGuard & Response aanbod zal vanaf maart verkrijgbaar zijn bij de door Dell erkende partner-resellers.

Show More
Back to top button
Close
Close