Chantal De Vrieze aan het hoofd van Econocom

Het IT-bedrijf heeft Chantal De Vrieze benoemd tot Managing Director Belux. Het zal haar taak zijn om de groeiambities van de groep concreet te maken door er haar strategisch plan "E for Excellence" uit te rollen.

post-image-3

Chantal De Vrieze zal haar functie als Managing Director Belux uitvoeren vanaf 11 februari eerstkomend. Het zal haar taak zijn om zich te focussen op de groei, de kwaliteit en de tevredenheid van de klanten, en dit door middel van geïntegreerde oplossingen in vier expertisedomeinen: de digitale werkplek, de ICT-infrastructuren, de digitale transformatie en de financiering.

"Vandaag verschuift de markt van een logica van eigendom naar een logica van gebruik, met als gevolg ook een groeiende vraag naar `as a service` oplossingen en de combinatie van product/ dienst. Het is een aantrekkelijke formule voor de klanten. Door een unieke mix aan te bieden van digitale producten, diensten en financiering is Econocom perfect geplaatst om deze nieuwe gebruiksmodellen te ondersteunen", zo legt Chantel De Vrieze uit, die terugkeert naar het bedrijf waar zij 14 jaar geleden gewerkt heeft, waarvan 7 als Country Manager.

De laatste drie jaar heeft Chantal De Vrieze het bedrijf Altran België geleid. Parallel met haar nieuwe carrière bij Econocom Belux, blijft zij zetelen in beheerraden van verschillende grote Belgische beursgenoteerde bedrijven.

 

Show More
Back to top button
Close
Close