SPIE positioneert zich als de nieuwe ICT-gigant in België

SPIE Belgium breidt zijn gamma diensten uit na de overname van de IT-dienstverlener Systemat en de creatie van een nieuwe entiteit, georiënteerd naar nieuwe expertises. Een strategie die de groep toelaat zich te positioneren in sectoren die verband houden met informatie- en communicatietechnologieën in België.  

post-image-3

Met de overname in april 2018 van de groep Systemat (wereldwijde provider van IT-oplossingen) kon SPIE Belgium voet aan wal zetten in de ICT-sector en zijn klanten een nieuwe waaier diensten aanbieden.

Vandaag combineert deze nieuwe afdeling, ICS genoemd, de ICT-vaardigheden en expertise van Systemat met de technische competenties van SPIE Belgium, en dat dankzij een nieuw gemeenschappelijk uniek platform: Colligo. Dat moet de technische data verzamelen, beveiligen en beheren van de klanten om zo hun diensten te verbeteren. Het platform koppelt met andere woorden de skills van SPIE met de IT-wereld.

De synergiën tussen de verschillende afdelingen van SPIE Belgium moeten het IT-bedrijf in staat stellen om de klanten een "one-stop shopping" ervaring te bieden voor al hun technische en digitale behoeften.

Volgens Bruno Borremans, directeur van de afdeling ICS van SPIE Belgium "laat het platform letterlijk de technische data spreken, zodat wij de kwaliteit van onze eigen diensten, maar ook die van onze klanten kunnen verbeteren. Wij blijven investeren in de thema`s Workspace, Printing & Document Management, IP Connectivity, Datacenter & Cloud en IT Security. Een unieke aanpak in België".

De integrator van oplossingen SPIE, met een internationaal geconsolideerd omzetcijfer van 6,1 miljard euro, stelt meer dan 1.850 medewerkers tewerk, verspreid over 17 vestigingen in België en één in Luxemburg.

Show More
Back to top button
Close
Close