Toshiba en Igel stellen nieuwe mobiele oplossingen voor, gebaseerd op Linux

De twee IT-bedrijven slaan de handen ineen om mobiele werkoplossingen aan te bieden, gebaseerd op een veilige en duurzame Linux-omgeving. Laptops die vooral bestemd zijn voor bedrijven en overheidsinstanties.

post-image-3

Toshiba en Igel hebben Toshiba laptops voorgesteld die voorzien zijn van een Igel besturingssysteem en een bedieningsprogramma vanop afstand, gebaseerd op de Universal Management Suite-oplossing die door Igel bedacht werd. De samenwerking tussen de twee bedrijven moet eveneens een mobiele oplossing op punt stellen waarmee bedrijven in alle veiligheid toegang krijgen tot verschillende in de Linux-omgeving geïntegreerde applicaties.

Met dit partnerschap lanceert Toshiba zijn meest geavanceerde en meest volledige gamma professionele laptops voorzien van Wi-Fi en 4G/LTE-functies. Het besturingssysteem, ontwikkeld door Igel, samen met de combinatie van verschillende technologieën, leidt tot een duurzame en betrouwbare mobiele oplossing.

"Door samen te werken met Igel willen wij een betrouwbare oplossing bieden aan zowel de IT-managers als de gebruikers. Het is niet nodig om uw hardware regelmatig te vervangen. Toshiba waarborgt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de hardware, terwijl Igel de software-oplossing levert waarmee de IT-managers hun mobiele omgeving vanop afstand kunnen beheren, eenvoudig en in alle veiligheid", stipt Geert van de Laak aan, Sales Manager bij Toshiba Benelux.

"Onze softwareoplossing verlengt de levensduur van mobiele toestellen met vier jaar, terwijl er ook toegang verzekerd wordt tot functionaliteiten van de laatste generatie en een optimaal gebruikscomfort. Een veilige en duurzame mobiele oplossing die al tal van klanten erg tevreden kon stellen, zoals gemeentebesturen", voegt van zijn kant Hans Vogel, Country Manager van Igel Technology eraan toe.

Show More
Back to top button
Close
Close