Trend Micro versterkt zijn commerciële structuur in de Benelux

Het IT-bedrijf meldt de aanwerving van nieuwe profielen, die de verkoop van zijn oplossingen moeten verbeteren zowel in België als in Nederland en Luxemburg.

post-image-3

Trend Micro heeft de benoeming aangekondigd van Dimitri Dutron als Director of Indirect Channels voor de Benelux. In zijn nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor contacten met de Security partners die in de regio actief zijn.

Hij zal hen ook de nodige ondersteuning bieden om hun groei verder te zetten en zich te focussen op het aanbod van gespecialiseerde oplossingen voor de bescherming van de eindgebruiker, van infrastructuren zoals serverrooms en de cloud, evenals het beveiligen van netwerken.

Nadine Serneels krijgt van haar kant ook een nieuwe rol bij haar terugkeer naar Trend Micro. Het is haar taak om toezicht te houden op de ontwikkeling van providers van cloud services, en zij zal ook de contacten verzekeren met de Alliance partners van Trend Micro, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft en globale systeemintegratoren die in België en het Groothertogdom Luxemburg actief zijn.

"Deze twee benoemingen kaderen in de ambitie van Trend Micro om haar dominantie op de markt van cloud-beveiliging te versterken nu andere spelers er hun eerste stappen willen zetten. De Nederlandse beveiligingsmarkt was al tot een hoog niveau geëvolueerd. Vandaag zijn ook de Belgische en Luxemburgse markten volwassener geworden ", zegt Steven Heyde, regionaal directeur van Trend Micro Benelux.

De nieuwe medewerkers maken deel uit van een groeistrategie die in 2018 begonnen is met de komst van werknemers zoals Pieter Vijverman, die aangenomen werd als regionale klantverantwoordelijke voor Vlaanderen, Christophe Strauven, die vergelijkbare functies vervult als regionale klantmanager voor de publieke sector, Hans Voorspoels, key account manager voor Belux, en Marc Dubois, key account manager voor de NAVO en de EU.

Show More
Back to top button
Close
Close