Samsung stelt de toekomst voor van het "connected leven"

Samsung heeft van de CES-beurs gebruik gemaakt om zijn visie op de "connected" toekomst te onthullen. Het heeft zijn toekomstige platformen voorgesteld met artificial intelligence robots, waarmee u de activiteiten van uw dagelijks leven kunt beheren.

post-image-3

De 2019 editie van de CES-beurs in Las Vega viel samen met de 50e verjaardag van Samsung. Tijd dus om een toekomstvisie voor te stellen.

"Aan de basis van de Connected Living filosofie van Samsung ligt de Intelligence of Things: IoT, 5G en AI werken samen over de grenzen tussen toestellen heen, om een uniforme ervaring te creëren. Technologieën die innovatie brengen in het hele gamma Samsung-producten", zo verklaarde Menno van den Berg, President van Samsung Electronics Benelux.

Sinds de eenmaking van de SmartThings app en de introductie van de SmartThings cloud, is het SmartThings ecosysteem mooi gegroeid. Het aantal gebruikers steeg met 220% en de installatie van de app met 61%. Ook het aantal partners van het ecosysteem ging met 44% vooruit. En vandaag kan de gebruiker genieten van de SmartThings ervaring op toestellen die van grote merken afkomstig zijn, zoals Amazon, Google, Bose, Sylvana, Plume e.a.

In het perspectief van de AI-technologieën van morgen werkt Samsung aan een volledig programma oplossingen, die de toekomst van slimme toestellen zullen bepalen. Het mobiele geheugen en de AI-processoren van Samsung, in het bijzonder het Exynos Auto-gamma dat recent aangekondigd werd, vereenvoudigen en versnellen de verwerking op apparaatniveau.

Tegelijkertijd heeft Samsung ook een tipje van de sluier opgelicht over de toekomst van het "connected living", door zijn laatste nieuwe ontwikkelingen voor te stellen op het gebied van roboticaplatformen, in het bijzonder Samsung Bot Care, Samsung Bot Air, Samsung Bot Retail en Samsung GEMS. Zo heeft het merk een eerste publieke demonstratie gegeven van Samsung Bot Care, dat de gebruiker moet helpen bij zijn gezondheid in het dagelijkse leven.

 

Show More
Back to top button
Close
Close