Symantec en Fortinet bieden beter beveiligde netwerken aan

De twee bedrijven sloten een partnerschap af dat beveiligingsfuncties moet brengen naar de endpoints, naar netwerken en cloudomgevingen.

post-image-3

De specialist in cyberbeveiliging sloot een partnerschap af met Fortinet, om samen sterke beveiligingsoplossingen op de markt te brengen. Met name worden door deze samenwerking de Fortinet firewall-functies van de nieuwe generatie geïntegreerd in het WSS-aanbod (Web Security Service) van Symantec, geleverd vanuit de cloud. Het akkoord voorziet tevens dat de beschermingsoplossingen voor endpoints van Symantec geïntegreerd worden in de Security Fabric van Fortinet.

Zo moet dit technologisch partnerschap alle functies bieden die nodig zijn voor de beveiliging van endpoints, van netwerken en cloudomgevingen, wat de toepassing van een Zero Trust beveiligingsmodel mogelijk maakt.

Art Gilliland, EVP en GM Enterprise Products bij Symantec, verklaart: "Met dit partnerschap willen wij onze gemeenschappelijke klanten het geïntegreerd cyber-defense-platform van Symantec aanbieden, en dat zal nog robuuster zijn door de koppeling met de NGFW firewall van Fortinet".

De cloud-firewalldienst, geïntegreerd in het de Web Security Service wordt verwacht voor het eerste semester 2019.

Show More
Back to top button
Close
Close