Getronics introduceert een nieuwe `business unit` voor IT-investeerders

De IT-integrator riep een nieuwe business unit in het leven om een antwoord te bieden aan de behoeften van private-equity fondsen en investeringsbanken die de waarde in een bedrijf proberen te benutten.

post-image-3

Getronics, wereldwijde specialist in IT-diensten, heeft een nieuwe afdeling technologie en IT-services gelanceerd met als exclusief doel een antwoord te bieden op de behoeften van private-equity fondsen en investeringsbanken, die een nieuwe waarde in bedrijven willen benutten of creëren.

Concreet zal de "Investment Services Group" (ISG) een one-stop IT-loket bieden voor beleggers dat pre-transaction audits zal omvatten, initiële integratie, transformatie en outsourcing van managed services / IT-oplossingen vanuit het IT-kernplatform van Getronics. Hiervoor zal het vier belangrijke componenten van waardecreatie behandelen en de oplossingen bieden om dit te bereiken.

De snelst groeiende private equity-bedrijven maken op dit moment gebruik van de kracht van software, data-analyse, IoT en machine learning / IA, de kerncompetenties van Getronics.

ISG zal dus outsourcingcontracten voor managed services / IT aanbieden op een basis van risicodeling, door de resultaten en deliverables specifiek voor het commerciële voorstel te combineren. Dit maakt een doelgericht engagement mogelijk, gebaseerd op tastbare bedrijfsresultaten. Dit alles op basis van een 100-dagenplan met opvolging door middel van meerdere gegevensanalyses.

De ISG-afdeling van Getronics start zijn activiteiten in januari 2019. Getronics heeft al verschillende private equity-klanten, waaronder Advent International, The Carlyle Group, Fidelity Investments en Terra Firma.

 

Show More
Back to top button
Close
Close