Orange Belgium reorganiseert zijn B2B-activiteiten

Vanaf 1 januari zal de operator een nieuwe, naar bedrijven georiënteerde organisatie krijgen. De afdeling zal geleid worden door Werner De Laet, die dan de titel Chief B2B, Wholesale and Innovation Officer zal voeren.

post-image-3

De telecomoperator heeft beslist om de  activiteiten B2B, Wholesale en Innovation onder één enkele managementeenheid te groeperen, om zo zijn organisatie te vereenvoudigen en strategische prioriteiten voor de bedrijfsmarkt te ondersteunen. In het bijzonder gaat het om de convergente en ICT diensten, en ook de ontwikkeling van het Internet of Things.

De nieuwe organisatie zal vanaf 1 januari ingevoerd worden en geleid worden door Werner De Laet.

Ingrid Gonnissen, die de Business Unit Enterprise van Orange Belgium zal blijven leiden tot 31 december, heeft beslist om eind dit jaar Orange te verlaten, om zich te focussen op haar zelfstandige activiteiten. Werner De Laet zal Ingrid Gonnissen vanaf 1 januari 2019 vervangen. Tot het einde van het jaar blijft hij CEO van Orange Luxemburg.

Werner De Laet werkt al 20 jaar bij Orange Belgium. In 1998 kwam hij bij Mobistar als Financial Information Systems Manager en al gauw kreeg hij meer verantwoordelijkheden. Van 2006 tot 2013 was hij Chief Financial Officer van Mobistar, vooraleer in mei 2013 de CEO te worden van Orange Luxemburg. Sinds oktober 2015 is hij ook Chief Wholesale & Innovation Officer geworden van Orange Belgium, in samenwerking met de Orange Group.

Show More
Back to top button
Close
Close