Sharp doet beroep op PayPal

Het IT-bedrijf heeft een PayPal betaaloptie toegevoegd aan zijn Sharp Output Management software. Daarmee biedt de Job Accounting oplossing de mogelijkheid om rechtstreeks kopieën en prints op de printer zelf te betalen.

post-image-3

Sharp meldt  dat het  Job Accounting II uitbrengt, de nieuwste versie van zijn `Follow Me` software voor verrekening en afdrukken. Daarmee kan de fabrikant meer mogelijkheden bieden aan organisaties waar gebruikers betalen voor hun prints en hun kopieën, zoals bijvoorbeeld scholen of universiteiten.

Bij Job Accounting kan men via een web-interface krediet toevoegen vanop een PayPal account of kredietkaart, om kopieën of prints te maken. Via een persoonlijke website biedt de tool bovendien een direct zicht op de transacties, zonder dat er een beheerder moet tussenkomen.

"Voor organisaties is het vaak ingewikkeld om het print-tegoed van een bepaalde groep gebruikers te herladen, of om omgevingen te beheren waar u betaalt om te printen. De integratie van de PayPal functie in Job Accounting II biedt de gebruikers en beheerders een veilig en flexibel systeem", aldus Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux Document Solutions.

Show More
Back to top button
Close
Close