Het Belgische Nanopixel valt in de prijzen met VR

De Belgische specialist in virtuele realiteit en 3D heeft een prijs behaald bij de "International VR Awards 2018", het belangrijkste evenement dat de beste producten, oplossingen en realisaties in Virtual Reality bekroont.

post-image-3

Nanopixel heeft de eerste prijs behaald in de categorie VR Architectuur en Immo, die toegekend wordt aan bedrijven die praktische en innovatieve VR-toepassingen ontwikkeld hebben, bestemd voor de architectuur- en/ of immobiliënsector. Deze VR Awards zijn het belangrijkste internationale evenement voor het uitreiken van prijzen die de beste producten, oplossingen en realisaties in Virtual Reality bekronen.

Onder de genomineerde bedrijven ook enkele grote namen uit de wereldwijde Virtual Reality scène, zoals Rewind, een van de belangrijkste Britse VR-agentschappen; het Amerikaanse ILMxLAB, het VR-agentschap van George Lucas; of nog Zerolight, het bedrijf dat de revolutionaire VR-ervaringen van Audi bedacht heeft en dat kantoren heeft in het Verenigd Koninkrijk, China, Duitsland en de Verenigde Staten.

Het project waarvoor Nanopixel deze award ontving, is een VR-tool die ontwikkeld werd voor een bouwpromotor. Die biedt met name de mogelijkheid om de interieurinrichting van de nieuwe woonst te kiezen en vergelijkingen te maken in een virtuele omgeving.

"Ons bedrijf geniet een internationale reputatie als de partner die oplossingen van de volgende generatie kan realiseren, die degene waarvoor zij bestemd zijn een concurrentieel voordeel bieden doordat de klantervaring naar het hoogste niveau getild wordt", aldus een verheugde Dietrich De Blander, CEO van Nanopixel.

Show More
Back to top button
Close
Close