Studio 100 kiest Avanade om naar de cloud te migreren

Het Belgisch productiehuis heeft beslist om beroep te doen op Avanade voor zijn migratie naar de cloud, met een nieuwe, op maat gemaakte Microsoft Dynamics 365. Doel: de betrokkenheid van zijn medewerkers verbeteren door middel van een update van het ERP.

post-image-3

Studio 100 was op zoek naar een tool die zijn ERP naar een cloud-omgeving kon migreren. Een digitale transformatie die de groei van het bedrijf moest stimuleren en haar flexibeler maken door middel van een gebruiksvriendelijk alternatief.

"Wij zijn erg verheugd dat wij ons partnerschap met Studio 100 kunnen verderzetten, want wij hebben een zeer gelijkaardige visie: onze activiteit ontwikkelen door innovatie, met een aanpak waarbij de klant centraal staat", aldus Christophe Vandenabeele, Business Application Lead bij Avanade België.

Het nieuwe cloud-platform van het bedrijf zal in eerste instantie gebruikt worden door de financiële, verkoop- en aankoopteams. Maar het zal ook het leven vereenvoudigen van creatieve gebruikers in het veld, door hen in staat te stellen facturen en uitgaven eenvoudig in te dienen.

De oplossing omvat verschillende nieuwe tools van onafhankelijke softwareproviders (ISV) die de oudere administratieve toepassingen moeten vervangen. Het cloud-platform is schaalbaar en zal zich aan toekomstige groei aanpassen.

Volgens het bedrijf "biedt wendbaarheid veel voordelen: men kan sneller vooruitgaan door zich bij elke stap van het proces te concentreren op de belangrijke punten".

Show More
Back to top button
Close
Close