Nieuw platform om jonge vrouwelijke ICT-talenten te ondersteunen

Ingrid Gonnissen, ICT Woman of the Year, lanceert het `Young Potential Boost Camp` om de aanwezigheid van jonge vrouwen in ICT te stimuleren. Een mentorprogramma dat ervaring en inspirerende activiteiten moet bieden.

post-image-3

Ingrid Gonnissen, Chief Enterprise Officer bij Orange Belgium en verkozen tot `ICT Woman of the Year 2018`, heeft het project `Young Potential Boost Camp` voorgesteld, dat jonge vrouwelijke talenten in de ICT moet steunen.

Jonge talenten zullen, in de aanwezigheid van bekende personen uit de ICT-sector, hun standpunt kunnen delen over de carrières van vrouwen in de ICT. Zij zullen er ook meer vernemen over de invloed van het `Internet of Things` op hun toekomstige werkplek. Orange Belgium speelt op het IoT-gebied een belangrijke rol, met meer dan 18 jaar ervaring en meer dan 2.000 data-experts over de hele wereld.

"Met ons Boost Camp maken de geselecteerde jonge talenten zich klaar om samen met hun mentor een ongelooflijk avontuur te beleven. Een uiterst ervaren professional die hen advies zal geven, hen zal steunen en motiveren. Hij zal hen ook helpen om een duidelijk zicht te krijgen op hun professionele doelstellingen en hun kritische en creatieve vaardigheden te ontwikkelen naast hun vermogen om problemen op te lossen. Ik dank de 40 mentoren die bereid waren om deze belangrijke rol aan mijn zijde op zich te nemen en de zeer talrijke kandidates die zich aanboden om gecoacht te worden", aldus Ingrid Gonnissen, Chief Enterprise Officer bij Orange Belgium.

Het "Boost Camp" programma zal op 18 oktober gelanceerd worden.

Show More
Back to top button
Close
Close