Sitecore neemt Stylelabs over

De uitgever van software voor het beheer van webcontent meldt dat hij Stylelabs overgenomen heeft, provider van content marketing software. Met deze overname wil Sitecore de functionaliteiten van zijn tools uitbreiden tot de hele stack technologieën op het gebied van digitale marketing.

post-image-3

Sitecore bevestigt dat het een definitief akkoord afgesloten heeft voor de overname van Stylelabs. Dat bedrijf ligt aan de basis van Marketing Content Hub,  een platform dat gebruikt wordt door tal van merken uit de hele wereld. Met deze oplossing kan men gemakkelijk marketing content op verschillende kanalen aanmaken, beheren en publiceren.

Door het Stylelabs-platform aan Sitecore toe te voegen, moeten de marketingteams de hele levenscyclus van de content kunnen beheren om zo aangepaste ervaringen te bieden tijden het hele klantenparcours.

Doordat de toepassingen voor het beheer van digitale middelen (DAM, Digital Asset Management), voor het beheer van marketingmiddelen (MRM, Marketing Resource Management) en het beheer van productinformatie (PIM, Product Information Management) van Stylelabs nu geïntegreerd worden, kunnen de marketingafdelingen voortaan met de Sitecore Experience Cloud oplossing de nodige hoeveelheid middelen aanmaken en optimaliseren om klanten als aparte individuen te behandelen. "Stylelabs Marketing Content Hub" moet de functionaliteiten van het belangrijkste web content managementplatform aanvullen.

Het bedrijf Stylelabs ontwikkelt marketing georiënteerde software voor bedrijven, en werd in 2001 opgericht door Tim Pashuysen en Tom De Ridder. Zijn klanten bevinden zich voornamelijk in Europa en de Verenigde Staten.

Volgens de transactie worden de teams van Sitecore geïntegreerd in het honderdtal werknemers van Styelelabs. De definitieve overname van Stylelabs zou in oktober 2018 afgerond moeten worden. De financiële voorwaarden werden niet meegedeeld.

 

Show More
Back to top button
Close
Close