Cegeka krijgt Solutions Factory in handen

Het Belgische technologiebedrijf bevestigt de overname van het Oostenrijkse IT-bedrijf Solutions Factory. Een overname die deel uitmaakt van een uitgebreidere strategie naar internationalisering.

post-image-3

Het Belgisch IT-bedrijf, dat meer dan 4.000 mensen tewerkstelt, en dat in 2017 een omzetcijfer realiseerde van 440 miljoen euro, zet zijn groeistrategie verder door het aantal overnames nog te verhogen.

De overname van het Oostenrijkse bedrijf Solutions Factory stelt Cegeka in staat om nieuwe medewerkers op te nemen in zijn plaatselijke team in Oostenrijk.

"De meeste medewerkers van Solutions Factory hebben meer dan 10 jaar ervaring en gespecialiseerde professionele kennis, wat ons ongetwijfeld een concurrentieel voordeel oplevert", aldus een verheugde Arno Visser, COO Business Solutions bij Cegeka.

Concreet beschikt Solutions Factory over een uitstekende kennis van Microsoft Dynamics 365, dat de expertise in Microsoft Dynamics NAV van Cegeka Oostenrijk aanvult. Hiermee kan dat laatste een betere ondersteuning bieden voor de hele Microsoft Dynamics suite.

Show More
Back to top button
Close
Close