Devoteam neemt het Belgisch IT-bedrijf Paradigmo over

IT-dienstverlener Devoteam heeft zijn tegenhanger Paradigmo overgenomen om zo zijn aanbod op het gebied van cybersecurity te versterken. De Paradigmo entiteit wordt een afdeling binnen Devoteam, gewijd aan het beheer van identiteiten en toegang.

post-image-3

Het bedrijf Paradigmo, opgericht in 2004 en met een omzet van 2,2 miljoen euro in 2017, is specialist in het aanbieden van IT-diensten aan overheidsinstanties, financiële instellingen, de gezondheidszorg en de automobielindustrie.

Een klantenportfolio dat in België gerenommeerde instellingen omvat zoals de Federale Overheidsdiensten, de Waalse Overheidsdienst (Service Public de Wallonie of SPW), Belfius, Ethias, Euroclear, Generali, KBC en NGA Human Resources. En in het buitenland merken zoals Staples, ScanPlus en CloudPay.

Het bedrijf heeft de oplossing RockKit ontwikkeld en stelt de software van Brainwave en ForgeRock ter beschikking van zijn klanten.

Olivier Naveau, oprichter en CEO van Paradigmo, zal de nieuwe afdeling leiden waar de elf medewerkers van het bedrijf werken.

"Beveiliging kadert in onze groeistrategie", bevestigde Geert Stragier, Regional Director Belgium & Luxemburg bij Devoteam.

 

Show More
Back to top button
Close
Close