DCB komt onder het merk Nuvias

De verdeler van IT-oplossingen komt onder het merk Nuvias Group en investeert in de Benelux-markt om zijn security-portfolio uit te breiden en zijn groei te voeden.

post-image-3

Buiten de naamsverandering heeft het bedrijf ook distributieakkoorden aangekondigd met nieuwe grote leveranciers, om zo zijn aanbod voor de reseller partners in de regio te versterken.

Sinds Nuvias Group de oprichting aangekondigd heeft van zijn "practice Cyber Securty" in de Benelux, werd het beveiligingsportfolio uitgebreid om ook verschillende nieuwe grote leveranciers uit de sector te omvatten zoals FireEye, Juniper Networks, Malwarebytes, One-Span (voorheen Vasco), HID Global, FileFacets, Dtex System en Arbor Networks.

Deze nieuwe leveranciers vervoegen het bestaande portfolio van beveiligingsoplossingen van DCB, dat grote merken bevatte zoals WatchGuard, Kaspersky Lab en Trustwave.

Nuvias en DCB hebben verschillende initiatieven gelanceerd om de beveiligingssector in de regio te ontwikkelen. In de komende maanden zal het bedrijf zijn ambitieuze uitbreidingsplannen verderzetten door meer personeel aan te nemen en het aantal resellers te verhogen, en bovendien een stevig opleidings- en ondersteuningsprogramma uit te rollen voor de partners.

"De beveiligingsmarkt biedt een fantastisch potentieel zowel voor onze bestaande als nieuwe resellers. En wij zijn van plan om al het mogelijke te doen om onze partners te helpen om van deze opportuniteiten te profiteren. Dat moet zich voor onze partners vertalen in meer verkopen", aldus Wim Clinckspoor, Director of Services and Managing Partner van Nuvias Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close