CE+T neemt de activiteiten van G.A.I. over

De specialist in beveiliging van bedrijfskritische toepassingen versterkt zijn aanwezigheid op het services segment in België met de overname van het Brusselse bedrijf Générale d`Assistance Industrielle (G.A.I.).

post-image-3

Met deze overname kan CE+T zijn aanwezigheid op de Belgische markt versterken terwijl het ook de hand kan leggen op een klantenportefeuille van meer dan 100 bedrijven. Dankzij het tweetalig technisch team van G.A.I. zal CE+T zich gemakkelijker kunnen ontwikkelen in België, gezien de ligging van het bedrijf in Brussel.

Het bedrijf G.A.I., opgericht in 1994, is specialist in de verkoop, installatie en onderhoud van industriële UPS in België. Het bedrijf telt 5 medewerkers en zet vandaag een omzetcijfer neer van 1 miljoen euro. Het kan de grootste Belgische bedrijven uit de sectoren telecom, lucht- en spoortransport, energie en informatica tot zijn klanten rekenen.

Het bedrijf CE+T Power van zijn kant is gespecialiseerd in de beveiliging van elektrische voeding voor bedrijfskritische toepassingen, en dat vanaf de jaren 60. Het moederbedrijf is gevestigd in Wandre in de Luikse regio; het zet een omzetcijfer neer van 40 miljoen euro en stelt wereldwijd 220 medewerkers tewerk.

Ter herinnering: het bedrijf behaalde in 2016 een "Little Box Challenge", georganiseerd door Google, en dit jaar kende Deloitte het bedrijf het  "Best Managed Companies" label toe.

Show More
Back to top button
Close
Close