Waarom Panasonic de gebruikers vertrouwen inboezemt

De computerreus werd uitgeroepen tot "de betrouwbaarste leverancier van robuuste notebooks en tablets". Degene dus die het meeste vertrouwen inboezemt bij de kopers van mobiele toestellen in Europa en de Verenigde staten… En dat voor wel precieze redenen.

post-image-3

Een onderzoek, uitgevoerd door VDC Research bij 600 kopers van mobiele toestellen in Europa en Noord-Amerika roept de leverancier van robuuste notebooks en tablets Panasonic uit tot de fabrikant die de gebruikers het meeste vertrouwen inboezemt.

Als fabrikant van de robuuste Toughbook notebooks en Toughpad tablets behaalt Panasonic hiermee de eerste plaats in het klassement in verschillende categorieën, zoals het begrijpen van de behoeften van zijn klanten, de performantie van zijn hardware, de technische assistentie en de algemene tevredenheid van de klanten.

"Panasonic is de leveranciers van robuuste notebooks en tablets die het meest vertrouwen geeft", zo gaven een 600 kopers van mobiele toestellen aan in Europa en Noord-Amerika, die ondervraagd werden bij het laatste onderzoek van de internationale specialist in technologieën VCD Research.

De punten werden toegekend volgens een Net Promoter Score (NPS) die de loyauteit tussen een leverancier en zijn klanten meet, gecombineerd met een tevredenheidsgraad van nul tot tien. Panasonic heeft zijn concurrenten verslagen op domeinen die cruciaal zijn voor dit soort dienstverlening.

Show More
Back to top button
Close
Close