Fortinet neemt Bradford Networks over

Deze overname moet het bedrijf verrijken met nieuwe beveiligingsfuncties en de oplossingen voor toegangscontrole en IoT-beveiliging laten samensmelten.

post-image-3

De specialist in geautomatiseerde cybersecurity-oplossingen kondigde onlangs aan dat hij Bradford Networks overgenomen heeft om zo de Security Fabric van Fortinet te consolideren en tegelijk de oplossingen voor toegangscontrole en IOT-beveiliging te laten samensmelten. Bovendien zouden de bedrijven zo genieten van een betere zichtbaarheid op hun complex netwerk en van een verhoogd beveiligingsniveau.

Als vertrouwenspartner van grote bedrijven heeft Bradford Networks tal van awards ontvangen vanwege Gartner en Forrester, en dit omwille van de inspanningen die het bedrijf doet om zich tegen steeds grotere dreigingen te beschermen.

"Het verheugt ons Fortinet te vervoegen om zo een optimale zichtbaarheid en veiligheid te kunnen bieden aan de grootste bedrijven ter wereld. De technologie van Bradford Networks is reeds geïntegreerd in de Security Fabric van Fortinet, met name de FortiGate, FortiSIEM, FortiSwitch en FortiAp, om het risico en de impact van cyberaanvallen te verkleinen, ook binnen de meest complexe beveiligingsomgevingen zoals die van kritische infrastructuren in de sectoren van elektriciteit, olie en gas, en van de productie", aldus een tevreden Rob Scott, Chief Executive Officer bij Bradford Networks.

Voor Fortinet zou deze operatie geen impact moeten hebben op de resultaten van het tweede trimester noch op de financiële prognose voor het jaar 2018 zoals die bekendgemaakt werd op 3 mei 2018.

Show More
Back to top button
Close
Close