Eurocontrol doet beroep op Cegeka

De Europese organisatie voor de luchtverkeersveiligheid koos voor IT-dienstverlener Cegeka om haar te begeleiden bij haar digitale transformatie. Een contract dat een duur heeft van vijf jaar.

post-image-3

Het eerste aspect waaraan Cegeka zal werken is dat van technologie en innovatie (lancering van de agile methodologie voor softwareontwikkeling), naast het Internet of Things, machine learning en Devops.

Het akkoord biedt ruimte om te werken aan innovatieve businesscases, specifiek aangepast aan Eurocontrol. Cegeka zal zo kunnen bijdragen aan diepgaande innovaties voor het bedrijf.

Het tweede aspect legt de focus op de manier waarop de organisatie samenwerkt  met haar stakeholders en klanten, om die relaties nog verder te optimaliseren.

"Dit partnerschap toont dat de `Application Management Services` activiteit van Cegeka een mooie groei kent, omdat dit het bedrijf toelaat om zich op zijn core business te concentreren tijdens zijn digitale transformatie, wat als voordeel heeft dat dit tot lagere kosten leidt en een betere toegang tot de resources", aldus een verheugde André Knaepen, CEO van Cegeka.

Show More
Back to top button
Close
Close