Gfi Informatica wil Realdolmen in handen krijgen

De IT-dienstverlener heeft een publiek overnamebod uitgebracht op het onafhankelijke IT-bedrijf Realdolmen, dat meer dan 1.200 ICT-professionals tewerkstelt en in de Benelux meer dan 1.000 klanten telt.

post-image-3

Dankzij de overname-operatie, waarvan de acceptatieperiode eindigt op 31 mei eerstkomend, moet Realdolemn kunnen steunen op een partner van internationale allure en zo zijn ontwikkeling in een markt in volle consolidatie verzekeren.

Het aanbod van Gfi Informatica slaat op alle aandelen en warrants van Realdolmen die in omloop zijn, aan de prijs van 37 euro per aandeel en 11,03 per warrant.

"Door de nauwere samenwerking met Gfi Informatica zullen wij kunnen genieten van de voordelen die een grote multinationale groep biedt en onze verder ontwikkeling kunnen verzekeren, terwijl wij toch ook onze positie als kopleider in België en Luxemburg behouden. En ondertussen blijven wij eveneens de beste talenten aantrekken en bieden wij een antwoord aan klanten die op wereldwijd niveau op zoek zijn naar geavanceerde diensten", legt Marc De Keersmaecker uit, General Manager van Realdolmen.

Het aanbod kan enkel gerealiseerd worden indien Gfi Informatica meer dan 75% van het kapitaal van Realdolmen in handen krijgt, op basis van een volledig verwaterd kapitaal en meer dan 75% van de stemrechten.

Show More
Back to top button
Close
Close