Panasonic stelt zijn nieuw partnerprogramma voor robuuste handheld-toestellen voor

De IT-gigant lanceert zijn partnerprogramma waarmee het zijn groei op de Europese markt voor robuuste handheld toestellen wil ondersteunen. 60 resellers werden al geselecteerd. Maar er wordt nog steeds gezocht naar andere partners...

post-image-3

Panasonic is actief op zoek naar andere handheldspecialisten voor zijn nieuwe Toughbook Edge-programma.

Panasonic Toughbook heeft op de belangrijkste Europese markten 60 gespecialiseerde resellers aangeworven voor Edge - het nieuwe programma voor distributiepartners.

Dit uitgebreide distributiekanaal, gewijd aan gespecialiseerde professionals, zal bijdragen tot de groei van de fabrikant op de Europese markt van handheld-apparaten. Die heeft een omzet van 735 miljoen euro, en groeide met 175% in vergelijking met vorig jaar.

Met een derde van zijn assortiment robuuste mobiele terminals nu gewijd aan de markt van handhelds - en na de recente benoeming van ScanSource tot gespecialiseerde verdeler in Europa - wil Panasonic dit succes herhalen op de markt van robuuste draagbare computers en tablets.

Het Edge Partnership-programma, ontwikkeld om Value-Added Resellers uit de sector te ondersteunen, zal assistentie en marketingsupport bieden, zowel commercieel als technisch, op voorwaarde dat zij aan bepaalde kwalificatiecriteria voldoen.

"De nieuwe resellers zullen hun sporen verdiend hebben in het leveren van robuuste draagbare oplossingen met een toegevoegde waarde, die zowel hardware, het software-aspect als de diensten omvatten", aldus Steven Vindevogel, Sales Director bij Panasonic Toughbook.

Verkoopdoelstellingen zullen samen met de partners opgesteld worden, en wanneer de doelen bereikt worden zullen ze de partners naar een hoger niveau van partnerschap tillen.

Show More
Back to top button
Close
Close