Nieuwe directie voor Econocom

De specialist in de digitale transformatie van bedrijven meldt dat Robert Bouchard de groep zal leiden als Chief Executive Officer.

post-image-3

Hij volgt Jean-Louis Bouchard op, de oprichter van de groep, die Voorzitter van de Beheerraad blijft.

Het nieuwe directiecomité bestaat nu uit Robert Bouchard, Martine Bayens als Executive Director Satellites, David Krieff als Chief Finance Officer, en Julie Verlinge, die tot International Managing Director benoemd is. Zij vervoegt Econocom na een carrière van twaalf jaar bij McKinsey Frankrijk. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en de operaties op internationaal gebied, waaronder België en Luxemburg.

Het zal haar voornaamste missie zijn om het nieuw strategisch vijfjarenplan van Econocom te implementeren, "e for excellence", dat de ambitie heeft om tegen 2022 een zakencijfer van 4 miljard te bereiken en het operationeel resultaat te verdubbelen.

"De familiale ondernemersgeschiedenis van Econocom wordt verdergezet. En ik ben trots op het vertrouwen dat mijn vader en onze bestuurders mij geven. Ik ben mij ten volle bewust van alle verantwoordelijkheid, tegenover onze 10.700 medewerkers, onze klanten en onze aandeelhouders", aldus Robert Bouchard, de nieuwe CEO van Econocom.

Show More
Back to top button
Close
Close