Hoe de cloud besparingen stimuleert

Het Global Cloud Computing Scorecard 2018 rapport van BSA roept de landen op om de adoptie van de cloud te omarmen om de ontwikkeling van lokale markten te versnellen. Maar de vereisten voor gegevenslokalisatie belemmeren de groei ...

post-image-3

Cloud Computing is belangrijk voor de economische groei van de landen, omdat deze technologie het mogelijk maakt om de bedrijven te ondersteunen en de overheden te helpen om betere relaties met de burgers te onderhouden.

Daarom ook worden landen die over een beleid beschikken dat de clouddiensten promoot, productiever en verbeteren hun economie, zo blijkt uit het Global Cloud Computing Scorecard 2018 rapport van BSA.

Het onderzoek brengt ook aan het licht dat de meeste landen weliswaar vorderingen maken, maar dat andere markten nog altijd achterophinken. Zo heeft Duitsland de beste score, dankzij een cybersecurity-beleid en het promoten van vrijhandel - gevolgd door Japan en de Verenigde Staten.

De landen die de internationale benadering niet ingevoerd hebben, staan achteraan op het klassement: Rusland, China, Indonesië en Vietnam.

Show More
Back to top button
Close
Close