F-Secure lanceert een unieke, naar de partners georiënteerde dienst

De specialist in beveiligingsoplossingen onthult een nieuwe  dienst, "bedacht voor de partners", die de cyberaanvallen op wereldschaal een halt moet toeroepen.

post-image-3

Het Finse bedrijf herinnert eraan dat de doelgerichte, bestandsloze aanvallen wereldwijd volop toenemen. Dit maakt de ontwikkeling noodzakelijk van nieuwe diensten die deze aanvallen moeten bestrijden.

Via zijn partnerdistributienetwerk onthult F-Secure daarom een nieuwe detectie- en interventiedienst voor de werkposten (Endpoint Detection and Response - EDPR), speciaal bedacht om bedrijven te beschermen tegen doelgerichte aanvallen en geavanceerde dreigingen.

"De bedrijven willen een geavanceerde bescherming tegen gevaren. Deze diensten vereisen een hogere menselijke implicatie dan wat de standaard beveiligingsproducten bieden. Zij vereisen ook een grotere expertise", verduidelijkt Thomas Zeller, Algemeen Directeur van BWG Informationssysteme GmbH.

Het bedrijf beklemtoont ook het feit dat 55% van de door de interventiediensten van F-Secure gemelde cyberincidenten veroorzaakt zijn door doelgerichte aanvallen, tegenover slechts 45% door opportunistische aanvallen. "Meer dan ooit maken hackers gebruik van methoden die bedacht zijn om aan de traditionele beveiligingstechnologieën voor werkposten te ontsnappen. Het Ponemon-instituuut verwacht dat in 2018 35% van de aanvallen bestandsloze aanvallen zullen zijn, wat dus een stijging is met 6% tegenover vorig jaar. Deze aanvallen hebben een tien keer hogere slaagkans dan traditionele, op bestanden gebaseerde aanvallen."

Om deze geavanceerde cybergevaren te bestrijden roept F-Secure daarom zijn distributiepartners op om toe te treden tot zijn EDR managed services programma. Een programma dat volledige opleidingen omvat, certificeringen, en de verzekering dat men beroep kan doen op de specialisten van F-Secure om ook de moeilijkste klantencases op te lossen.

Show More
Back to top button
Close
Close