Benny Moonene neemt de leiding over Devoteam

Hij heeft zich tot doel gesteld om de omzet en het aantal medewerkers van Devoteam België (300 werknemers in België) tegen eind 2020 te verdubbelen ten opzichte van eind 2016.

post-image-3

Benny Moonen is gepromoveerd tot Algemeen Directeur van het IT-bedrijf Devoteam Belgium. Hij werkt al meer dan tien jaar voor het bedrijf en is sinds 2012 operationeel directeur.

"Mijn voorganger, Geert Stragier, Olivier Potmans -mijn opvolger als operationeel directeur- en ik werken al jaren nauw samen, waardoor voor onze klanten en onze meer dan 300 werknemers in België de continuïteit gewaarborgd blijft," aldus Benny Moonen.

Geert Stragier blijft actief in het bedrijf als Regionaal Directeur voor de Belux; hij wordt bovendien Offer Director op groepsniveau voor de Agile IT-portefeuille, die de helft van de internationale omzet van Devoteam genereert.

België is een van de vier hubs van de beursgenoteerde IT-dienstverlener, naast die in Duitsland, Spanje en Frankrijk, zijn thuismarkt. De meeste investeringen van de groep zijn op deze hubs georiënteerd; zij moeten de motor vormen van het ambitieuze strategische plan `Scale 2020`. Tegen het einde van 2020 zal Devoteam Belux 10% van de omzet van de groep genereren.

"De Devoteam-groep heeft momenteel een 5.000 werknemers. De beoogde omzetgroei van 555 miljoen euro in 2016 tot bijna een miljard euro in 2020 gaat ook gepaard met nog grotere investeringen in onze digitale vaardigheden, onze klantgerichte innovaties en onze strategische partnerschappen ", lichtte Benny Moonen toe.

"In België plannen we gerichte rondes om onze kernactiviteiten verder te versterken. We streven er ook naar om onze jaarlijkse organische groei van 10% elk jaar verder te zetten met een gezonde operationele marge."

In België levert het IT-bedrijf zijn diensten aan grote bedrijven en organisaties zoals BNP Paribas Fortis, Engie, Proximus, het RIZIV, Smals en Telenet.

Show More
Back to top button
Close
Close