De revolutie bij de IT-distributiemodellen

De presentatie van gadgets die onlangs voorgesteld werden op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, mag de echte revolutie niet verdoezelen die zich aandient bij de distributie van IT-componenten…

post-image-3

Alex Dossche, Managing Director Sage Belgium, merkt een nieuwe revolutie op die van invloed is op de distributiemodellen. In het verleden speelden computerverkopers namelijk een sleutelrol bij het op de markt brengen van technologiecomponenten zoals besturingssystemen of software, waarvan de software-uitgevers afhankelijk waren.

Maar morgen, zo meent de expert, "zullen de verschillende apparaten (pc, tablet, smartphone, …) en het softwareplatform niet meer aan elkaar gekoppeld zijn. En dus zal de software-uitgever een belangrijker aandeel innemen in de waardeketen. Zo is bijvoorbeeld Office 365 nu volledig geïntegreerd in bepaalde Sage Business Cloud oplossingen".

Dat alles draagt ertoe bij dat de technologie slimmer, meer connected wordt, en de gebruikers een meerwaarde geeft. Voor een uitgever van oplossingen zoals Sage, "helpt dit ons om onze opdracht te vervullen, namelijk het leven van onze klanten te vereenvoudigen, van de startup tot de kleine en middelgrote bedrijven", aldus Alex Dossche.

Wanneer een uitgever het heeft over "onzichtbare comptabiliteit", waarbij gebruik gemaakt wordt van artificiële intelligentie, van machine learning en neuro linguïstische programmatie, is het de innovatie bij de software-architectuur en de applicatie-ontwikkeling die dit alles mogelijk maakt.

In feite zal de innovatie in de toekomst liggen bij software die ontwikkeld wordt om al die toestellen te verbinden, en op nieuwe vormen van de ontwikkeling van software die ervoor zorgt dat alle terminals met elkaar verbonden zijn, of die nu in 2019, 2020, 2021 of later uitgebracht zijn.

Show More
Back to top button
Close
Close