Verena Rathjen voert het bevel bij Axis Communications Europe

De specialist in beveiligingsoplossingen heeft Verena Rathjen benoemd tot Vice President EMEA van het bedrijf. Zij zal de taak hebben om het succes van Axis te bestendigen in de regio en om de strategische oriëntatie te bepalen van zijn gediversifieerd aanbod op een markt in volle bloei.

post-image-3

Voor zij Axis vervoegde was Verena Rathjen Vice President van Ledvance, een internationale leverancier van verlichtingsoplossingen, waar zij de wereldwijde Smart afdeling overzag en de commerciële strategie van de LED-activiteit in Europa bepaalde. Zij was tevens lid van de Raad van Commissarissen.

Verena heeft trouwens een uitgebreide ervaring opgedaan bij haar vorige managementfuncties bij Siemens en Osram waar zij onder andere de ontwikkeling van oplossingen en slimme diensten, gebaseerd op het Internet of Things, begeleidde.

"Axis is een erg dynamisch bedrijf, waarvan de waaier producten en oplossingen maar blijft groeien. Wij moeten daarom onze organisatie aanpassen om onze positie als koploper te behouden op een markt in volle verandering. De EMEA-regio is uitgebreid en heterogeen, maar bevat heel wat opportuniteiten. Verena Rathjen zal een cruciale rol spelen bij de strategische ontwikkeling van het bedrijf," aldus Bodil Sonesson, Vice President wereldwijde verkoop bij Axis.

De functie van Vice President EMEA is nieuw in het organigram van Axis. Verena Rathjen, die einde 2017 gerekruteerd werd door Axis Communications, is verbonden aan het filiaal in Munchen, waar zij rapporteert aan Bodil Sonessen, VP wereldwijde verkoop van Axis.

 

Show More
Back to top button
Close
Close