LogRhythm verovert terug haar eerste plaats in het "Magic Quadrant for Security Information and Event Management" van Gartner

Het beveiligingsbedrijf komt met vlag en wimpel terug aan de leiding van het Magic Quadrant van Gartner, waar het eens te meer bekroond werd voor de volledigheid van zijn visie en zijn uitvoeringsvermogen.

post-image-3

LogRhythm, The Security Intelligence Company, staat opnieuw op haar "Leader" plaats in het "Magic Quadrant for Security Information and Event Management 2017" van Gartner. Het bedrijf dankt deze onderscheiding aan haar platform voor het beheer van de levenscyclus van dreigingen (Threat Lifecycle Management Platform).

Volgens Gartner bestaat het Quadrant van de SIEM Leaders uit leveranciers die producten aanbieden die op functionele manier beantwoorden aan de huidige behoeften van de markt, en die een tamelijk hoge continuïteitsscore behaald hebben. Bovendien hebben de Leaders een betere visie en capaciteit voor wat betreft opkomende en toekomstige behoeften.

Zij hebben een tamelijk belangrijk marktaandeel en/of omzetcijfer met sterke groei en krijgen positieve feedback van hun klanten over de efficiency van hun SIEM oplossingen en de bijhorende diensten en ondersteuning.

LogRhythm biedt tevens oplossingen aan voor de analyse van het gedrag van gebruikers en entiteiten (User & Entity Behavior Analytics of UEBA), de analyse van het netwerkgedrag en -verkeer (Network Traffic & Behavior Analytics of NTBA), logbeheer, monitoring van netwerken en terminals, en orkestratie en automatisering van de beveiliging (Security Orchestration & Automation of SOA)

Show More
Back to top button
Close
Close