Panasonic versterkt zijn partnerschap met SOTI

Informaticagigant Panasonic Computer Solutions heeft de versterking aangekondigd van zijn partnerschap met de leverancier van beheersoplossingen voor mobiele terminals Soti. Doel: de downtime van zijn ruggedized notebooks, tablets en zaktoestellen uitschakelen.

post-image-3

Het verlagen van de totale eigendomskost (TCO) van professionele producten blijft voor de meeste bedrijven een prioriteit. Dit is ook het geval voor Panasonic, dat als belangrijkste doel heeft ervoor te zorgen dat zijn terminals de laagst mogelijke downtime vertonen. De samenwerking met Soti moet het mogelijk maken om een optimaal beheer te verzorgen voor parken slimme kritieke cruciale toestellen,  essentieel om de TCO (Total Cost of Ownership) verder te verlagen in uiteenlopende sectoren als gezondheidszorg, retail en logistiek.

Nu bijna de helft (49%) van de elders werkende personeelsleden de negatieve impact erkent van een downtime, wordt dit partnerschap meer dan ooit essentieel voor de bedrijven.

Panasonic liet ook weten dat zijn zaktoestel Toughpad FS-N1 onlangs door SOTI gecertificeerd werd. Een toestel (voorzien van de MobiControl Stage app) dat onderworpen werd voor werknemers uit de sectoren van post en transport, opslagplaatsen, detailhandel, fabricage, en veld- en nooddiensten.

De systeembeheerders kunnen MobiControl Stage gebruiken om alle belangrijke parameters te bepalen van de toestellen die op het terrein beschikbaar zijn, waaronder de geleverde apps, de favoriete communicatienetwerken en de beveiligingsinstellingen.

Show More
Back to top button
Close
Close